Risotto Primavera

Risotto Primavera
Recept Afdrukken
Heerlijk recept voor de liefhebbers van risotto. Door de combinatie van onze zelfgeteelde erwten en asperges is dit een topper!
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Risotto Primavera
Recept Afdrukken
Heerlijk recept voor de liefhebbers van risotto. Door de combinatie van onze zelfgeteelde erwten en asperges is dit een topper!
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Fruit ze glazig in wat olijfolie. Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels met olie bedekt zijn. Blus met de wijn en laat inkoken.
  2. Schenk een pollepel bouillon bij de rijst en roer op zacht vuur tot het vocht opgenomen is. Herhaal dit tot de rijst smeuïg is, maar nog beet heeft. Dat duurt zo’n 20 min.
  3. Maak de groenten schoon. Snij de asperges in schuine stukken en de courgette in blokjes.
  4. Stoof de asperges kort aan in wat boter. Voeg de courgette en de erwten toe en meng. Laat afgedekt 4 minuten stoven.
  5. Schep de groenten bij de risotto en warm even door. Roer er de room, de parmezaan en de peterselie door. Warm nog even door. Kruid met peper en zout. Werk af met wat plukjes peterselie.
Deel dit Recept
 
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *