Savooikool met pancetta, tijm en mozarella

Savooikool met pancetta, tijm en mozarella
Recept Afdrukken
Een winterse groente die heel lekker gaat smaken met deze ingrediënten. Een verrassende combinatie die je zeker moet geproefd hebben.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Savooikool met pancetta, tijm en mozarella
Recept Afdrukken
Een winterse groente die heel lekker gaat smaken met deze ingrediënten. Een verrassende combinatie die je zeker moet geproefd hebben.
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Instructies
  1. Verwijder de buitenste bladeren van de savooikool. Doe de savooi in vieren, verwijder het hart en snij het in dunne sliertjes.
  2. Bak de pancetta goudbruin in een pan met een beetje olijfolie. Doe de knoflook en de tijm erbij en laat zachtjes meebakken. Als de knoflook zacht is, doe je de reepjes savooikool en Parmezaanse kaas erbij. Roer alles en leg een deksel op de pan. Laat nog 5 minuten smoren terwijl je de pan af en toe schudt.
  3. Kook ondertussen de pasta gaar.
  4. Als de savooikool zacht is, breng deze op smaak met olijfolie, peper en zout.
  5. Schep de uitgelekte pasta door de kool. Voeg op het allerlaatste moment de mozzarella en de pijnboompitten toe. Smakelijk.
Deel dit Recept
Mogelijk doorWP Ultimate Recipe
Geen categorie